menu

Zawiadomienie Komisji w sprawie wytycznych dotyczących ograniczania ryzyka mikrobiologicznego w odniesieniu do świeżych owoców i warzyw na etapie produkcji podstawowej poprzez przestrzeganie zasad higieny.

2019-04-11 14:13:24 (ost. akt: 2019-04-11 14:27:52)

Urząd Gminy Szczytno udostępnia materiały edukacyjne Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego w Szczytnie pn. ”Zawiadomienie Komisji w sprawie wytycznych dotyczących ograniczania ryzyka mikrobiologicznego w odniesieniu do świeżych owoców i warzyw na etapie produkcji podstawowej poprzez przestrzeganie zasad higieny”, którego celem jest udzielenie producentom na poziomie produkcji podstawowej pomocy w poprawnym i jednolitym stosowaniu wymogów dotyczących higieny w odniesieniu do produkcji i obróbki świeżych owoców i warzyw.


Zawiadomienie do pobrania : zalacznik-22510